En motiu del 73è aniversari de Can Pocurull recordem l'exposició fotogràfica que es va fer a la Biblioteca

November 14, 2018

Vilassar Ràdio 10 de març de 2016

 

"Can Pocurull presenta a la Biblioteca Ernest Lluch una exposició sobre els seus 70 anys d’història"

 

 

"La xarcuteria de Vilassar de Mar Can Pocurull celebra els seus primers 70 anys de vida. I ho fa proposant un esdeveniment que els fa molta il•lusió. Del 9 de març al 2 d’abril es pot contemplar a la Biblioteca Ernest Lluch una exposició retrospectiva amb una quarantena de fotografies, en les qual es retrata el passat d’aquest establiment del carrer de Sant Joan, que l’any 1945 van fundar el matrimoni format per Joan Pocurull i Conxita Ganduxer. Núria Querol, tercera generació dels Pocurull, ha explicat a Vilassar Ràdio que l’exposició ha significat una sacsejada de sentiments, ja que en la seva preparació han anat apareixent molts records. La retrospectiva està dividida en quatre apartats. Els inicis, la botiga antiga, la nova (després de la reforma) i una part final en la qual es dóna protagonisme a les persones que han ajudat a fer de Can Pocurull un dels establiments històrics del nostre municipi: des de la família que regenta l’establiment als dependents que hi han treballat, passant per la clientela. L’acte d’inauguració es realitzarà divendres 11 de març a 2/4 de 8 del vespre. Ben aviat, Can Pocurull posarà a la venda un nou tipus de botifarra. Es tracta de la botifarra d’aperitiu."

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Can Pocurull: tres generacions aprenent de pares a fills

July 4, 2018

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

C/ Sant Joan, 30

Vilassar de Mar, 08340

canpocurull@canpocurull.com

93 759 39 99

©2020 Tots els drets reservats. Can Pocurull