top of page

Can Pocurull rep una menció especial per la seva botifarra d'ou artesana

La Núria Querol Pocurull, de la Xarcuteria Pocurull de Vilassar de Mar, ha guanyat una Menció del jurat en la categoria de Millor Botifarra d'ou Artesana Tradicional, en el Concurs Nacional De Botifarra d'Ou Artesana de Catalunya.

El Concurs de Botifarra d’Ou Artesana va néixer,l’any passat, amb l’objectiu de reforçar els productes artesanals i alhora apostar per la innovació i la recerca en un ofici molt tradicional.

Les 58 botifarres participants, entre les que estaven les de Can Pocurull, competeixen en dues categories: Botifarra d’Ou Artesana Tradicional i Botifarra d’Ou Artesana Innovadora. Mestres Artesans de La Confraria Gras i Magre, un restaurador i una professora de cuina, a més dels dos guanyadors de l’any passat, van estar els encarregats de fer els tasts. Les 10 botifarres més puntuades van ser les finalistes i van passar a la segona ronda, on es van escollir els 5 premiats per cada categoria: 1 guanyador, 1 finalista i 3 mencions especials.

La Nuria s’emporta Menció especial a la Millor Botifarra d'ou Artesana Tradicional però, malgrat aquesta menció a la tradició, una passejada per la seva botiga permet copsar que la part innovadora també té una gran importància quan es descobreixen botifarres d’ou tan innovadores com la de formatge feta i codony, la de pernil d’aglà, de carxofes o de formatge brie trufat amb ceba caramel·litzada.

Featured Posts